Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Cadouri pentru îndrăgostiți

Cadouri pentru îndrăgostiți

Perioada cadourilor a trecut de peste o lună, însă nu și pentru cuplurile de îndrăgostiți care se pregătesc de Valentine’s Day. Iar dacă goana după cadouri din decembrie te-a epuizat și ai rămas fără idei, nu îți face griji! L-am cooptat pe Cupidon în echipa noastră, iar Ruvix este sursa ta de inspirație și de data aceasta. Așadar, dacă vrei să îți surprinzi iubitul sau iubita cu un cadou original, care îi va rămâne alături pentru totdeauna, ai ajuns în locul potrivit.

Cadou pentru ea

Dacă ești îndrăgostit și vrei să îi arăți iubitei cât de mult ții la ea, nu vei lăsa Valentine’s Day să treacă precum o zi obișnuită. În fond, este o ocazie bună pentru a celebra legătura voastră, iar un moment special este întotdeauna binevenit pentru a ține flacăra aprinsă într-o relație. O vei scoate la cină în oraș sau poate pregătești chiar tu ceva special acasă, veți merge în parc sau la film – indiferent de ce alegi, nu uita de cadou! Deși nu este partea cea mai importantă pentru doi îndrăgostiți care sărbătoresc iubirea, este un detaliu apreciat.

Poate ești îndrăgostit de o fată care iubește, la rândul ei, cafeaua. Nu are rost să fii gelos pe relația specială dintre iubita ta și colecția de căni de cafea pe care o are. În schimb, îi mai poți face cadou încă una. O femeie care iubește cafeaua nu are niciodată suficiente căni, așa că gestul tău va fi apreciat. Iar pentru că Valentine’s Day este despre cupluri, ți-am pregătit seturi de câte două căni, pentru a vă savura cafeaua împreună mereu. Alege setul cu mesajul potrivit din propunerile noastre sau dă-ne de veste și vom personaliza unul special pentru voi.

Trecem de la iubitele pline de energie, care beau cafea, la cele care adorm pe canapea de fiecare dată când vizionați serialul preferat. Dacă ești îndrăgostit de o fată care abia așteaptă să tragă un pui de somn, cel mai potrivit cadou pentru ea este un pui de pernă. Poți alege o pernă cu imprimeu cu pisici sau alpacale – pentru extra cuteness, sau una in formă de inimă – pentru extra Valentine’s Day mood.

Cadou pentru el

Paradoxal, bărbații sunt mai greu de mulțumit decât femeile atunci când vine vorba despre cadouri. Dar acesta nu ar trebui să fie un motiv pentru a fi mai puțin îndrăgostită de iubitul tău. În schimb, îți spunem noi care este secretul succesului: asigură-te că alegi cadouri utile, practice, care îi fac viața mai ușoară. Poți să începi prin a planifica tu Valentine’s Day (sau măcar o bună parte din zi) în locul lui – inițiativă care va fi extrem de apreciată!

Revenind la idei de cadouri potrivite pentru bărbați de Valentine’s Day, o variantă care îndeplinește toate criteriile menționate anterior este un hanorac/ sweatshirt. Potrivit pentru vremea rece de afară, acest cadou îi va ține de cald atunci când nu sunteți împreună. Iar dacă petreceți mai mult timp în casă, forțați de împrejurări, poți să îi faci cadou un tricou. Ți-am pregătit variante care să-i gâdile orgoliul, așa cum este tricoul imprimat cu mesajul ”Mr. Right”, dar și opțiuni care să îi amintească mereu cât de îndrăgostită ești, așa cum este sweatshirt-ul imprimat cu ”amore”. Iar dacă vrei să îi reamintești că fără tine ar fi incomplet, poți alege un set de tricouri sau hanorace cu mesaje care au sens doar împreună, exact ca voi doi.

Indiferent dacă tu și partenerul sau partenera ta sărbătoriți Valentine’s Day, preferați varianta autohtonă, Dragobetele, sau sunteți un cuplu care celebrează dragostea indiferent de ocazie, la Ruvix găsești cele mai bune idei de cadouri pentru îndrăgostiți. Inspiră-te din selecția pe care am pregătit-o pentru a marca Valentine’s Day și alege cadoul potrivit pentru persoana iubită, care te va ajuta să transformi această zi specială într-o amintire palpabilă! Dacă vrei să impresionezi și mai tare, nu uita ca toate propunerile noastre de cadouri se pot personaliza.

Descoperă și alte articole de blog

Cadouri pentru îndrăgostiți
Cadouri pentru îndrăgostiți

Perioada cadourilor a trecut de peste o lună, însă nu și pentru cuplurile de îndrăgostiți care se pregătesc de Valentine’s Day. Iar dacă goana după...

Citește mai mult
Se poartă declarațiile de dragoste pe tricou!
Se poartă declarațiile de dragoste pe tricou!

Deja nu mai este un mister ca luna februarie este despre iubire. Cu atâtea sărbători dedicate iubirii, este și greu să treci cu vederea: Valentine’s...

Citește mai mult