Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Cadouri personalizate in functie de zodie

Cadouri personalizate in functie de zodie

A venit și momentul dificil în care trebuie să alegi un cadou inspirat pentru o persoană dragă din familie sau din cercul apropiat de prieteni. Îți dorești atât de tare să creezi o bucurie reală și memorabilă și nu ai vrea să dai greș cu surpriza pe care o vei pregăti.

La Ruvix îți suntem alături și te putem consilia în alegerea celui mai frumos cadou, oferindu-ți o gamă largă de produse personalizate, dar te putem ajuta și dacă vii cu propriile idei originale de obiecte personalizabile sau de imprimeuri unicat pentru acestea. Cu experiența noastră în domeniu și cu dorința ta de a face persoanele dragi să zâmbească cu toată inima, vom reuși să facem un cadou inedit!

Ei bine, știm că vrei să impresionezi sărbătoritul tău drag cu un cadou deosebit. Atunci ai face bine să ții cont și de caracteristicile semnului zodiacal sub care se află, așa încât să poți face un cadou care chiar să îi se potrivească. Mai jos ți-am pregătit câteva idei suport de inspirație, din care poți alege în siguranță, știind că vei face un cadou reușit.

Cadouri în funcție de zodie barbati

Bărbații pot fi și ei greu de mulțumit, mai ales dacă ai de a face cu semnele de foc, Leu, Săgetător sau Berbec, trebuie să pui accent pe cadouri care să genereze ideea de prețiozitate. Aceste persoane au în general o stimă de sine foarte ridicată, sunt persoane încrezătoare în forțele proprii și le place să fie răsfățate și să li se confirme iubirea ori de câte ori există ocazia. Atunci, poți opta fie pentru tricouri cu mesaje personalizate pentru fiecare zodie în parte, fie pentru căni cu printuri care să le pună în valoare calitățile, dar și să le reamintească cât de mult înseamnă ei pentru tine. În ce privește zodiile de pământ, Capricorn, Taur sau Fecioară, ele sunt persoane statornice, deseori diplomate și se mulțumesc cu lucruri care le ușurează viața și care sunt practice în rutina lor zilnică. Hanoracele personalizate sau sweatshirturile care să transmită câte o caracteristică amuzanta specifică lor, precum “I’m not a hugger” sau “Weird crazy fun”, în care aceștia să se simtă confortabil, sunt o foarte bună alegere.  Pentru semnele de aer, Balanță, Gemeni și Vărsător, care deseori au un simț al umorului înnăscut, sunt potrivite cadourile personalizate cu texte care aduc zâmbetul pe buze precum pijamale sau căni cu mesaje memorabile. Pentru bărbații Rac, Scorpion și Pești, prin natura lor misterioasă și sensibilă, li se potrivesc cadourile pereche, care să transpară ideea de apartenență, comuniune și iubire: atât seturile pentru cuplu, cât și cele pentru familie (articolele de vestimentație din portofoliul Ruvix).

Cadouri în funcție de zodie femei

Pentru femeile afectuoase din semnele de apă, putem opta pentru pernele personalizate, deosebit de apreciate și care creează un sentiment de protecție, siguranță și iubire, și care pot fi îmbrățișabile în orice moment. Cât despre femeile din zodii de foc, te poți orienta către articolele de îmbrăcăminte cu imprimeuri și mesaje care pun în valoare unicitatea lor, puterea și caracteristicile lor de lider. La Ruvix avem o serie de astfel de tricouri, pentru fiecare zodie în parte. Pentru femeile pragmatice aflate sub semnele de de pământ, cănile personalizate, gențile personalizate sau orice alte obiecte de uz practic, vor fi o alegere chibzuită și apreciată întotdeauna. În ce privește semnele de aer, care găzduiesc femei rebele, extrovertite și cu un bun simț al umorului, te poți îndrepta către caricaturile personalizate ale acestora, pe care le poți imprima fie pe tricouri, pe căni sau pe alte obiecte. 

Tu vino cu ideea ta de cadou la Ruvix în orice formă s-ar afla ea, iar noi o vom șlefui împreună și îi vom da viață prin intermediul celor mai frumoase și memorabile cadouri personalizate!

Descoperă și alte articole de blog

Cadouri de Crăciun pentru copii și părinți recunoscători – Ce se așteaptă juniorul să găsească sub brad? DOs&DONTs de pe lista lui Moș Crăciun
Cadouri de Crăciun pentru copii și părinți recunoscători – Ce...

Cadourile de Crăciun pentru copii sunt o provocare atât pentru cei apropiați, cât și pentru cei din afara familiei care nu-i cunosc preferințele celui mic...

Citește mai mult
Cauți cadouri de efect? Alege cadouri personalizate!
Cauți cadouri de efect? Alege cadouri personalizate!

Suntem toți diferiți, iar acest lucru dă culoare vieții. Ar fi plictisitor să avem gânduri și sentimente identice, preferințe identice… Așa că, dacă te afli...

Citește mai mult
Set cadou pentru barbați -  cum aleg
Set cadou pentru barbați - cum aleg

În preajma sărbătorilor de iarnă, sunt atât de multe lucruri de pregătit și de pus la punct pentru a face ca aceste momente magice petrecute...

Citește mai mult