Blog

10 cadouri amuzante pe care i le poți oferi de ziua lui

10 cadouri amuzante pe care i le poți oferi de ziua lui

În căutare de cadouri amuzante de ziua lui? Ai ajuns unde trebuie! Avem 10 idei de cadouri haioase care s-ar putea să te inspire.

Nu pretindem că îți știm gusturile sau că îl cunoaștem pe iubitul tău, dar avem un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că e posibil să găsim un punct de intersecție cu ceea ce cauți.

Știm că nu vrei să îi oferi un cadou banal, achiziționat de la mall, pe care îl are toată lumea, așa că am luat în considerare inclusiv latura creativă atunci când am alcătuit lista de mai jos.

Hai să vedem care sunt propunerile noastre!

1. Idei cadouri de ziua lui: un tricou personalizat cu un mesaj haios

Un tricou e cea mai sigură cale să nu dai greș atunci când cauți un cadou pentru un bărbat. Iar dacă adaugi în ecuație și o idee creativă, atunci ai dat lovitura, pentru că va fi, cu siguranță, foarte impresionat.

Poți alege un tricou personalizat cu mesaj amuzant, cu o imagine, cu un imprimeu sau cu orice altceva crezi că i-ar putea plăcea.

Pentru inspirație ai putea să arunci o privire și în colecția noastră de tricouri personalizate, unde te așteaptă o mulțime de produse haioase, creative și, nu în ultimul rând, confecționate din materiale de calitate, prietenoase chiar și cu pielea sensibilă.

2. Cadouri amuzante de ziua lui: o caricatură simpatică

În categoria cadouri pentru bărbați poate intra oricând și o caricatură simpatică. O caricatură este un dar original și special gândit pentru persoana în cauză, așa că nu are cum să nu aprecieze gestul tău.

În plus, e foarte simplu să obții o caricatură: tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o fotografie cu iubitul tău, să alegi un suport, iar noi ne ocupăm de restul.

Un astfel de cadou va fi apreciat nu doar de un bărbat cu o latură creativă foarte dezvoltată, ci și de un om care are veleități artistice. Așa că, dacă ai un iubit artist, poate că n-ar fi rău să îl suprinzi cu o caricatură.

3. Idei cadouri bărbați: ceva pentru el… dar și pentru tine!

O altă idee haioasă ar fi să alegi să îi faci un cadou de cuplu. Poți alege, de exemplu, un set de sweatshirts cu mesaje haioase identice. Sau un set de sweatshirts cu mesaje haioase care se completează unul pe celălalt.

Ai mai putea opta și pentru un set de căni identice sau, de ce nu, pentru un set de tricouri. Orice ai alege, dacă ai grijă să personalizezi cu un mesaj haios sau cu un imprimeu original, cadoul tău se va transforma rapid într-unul dintre preferatele lui.

Găsești o mulțime de alternative și în site-ul nostru, iar când alegi ceva, nu ezita să ne spui ce ai ales, pentru ca noi să îți putem livra darul dorit cât mai repede cu putință.

4. Cadou de ziua lui: ceva simplu și de efect!

Dacă tot am amintit de căni, ce-ar fi să îi dăruiești ceva simplu și de efect? O cană personalizată poate fi o idee foarte bună și, în plus, nici nu te obligă să aloci un buget impresionant.

Cum ar fi să îi iei cadou de ziua lui o cană simpatică și restul bugetului alocat pentru cadou să îl investești într-un getaway romantic sau într-un city break doar pentru voi doi? Nu sună deloc rău, nu-i asa?

5. Cadou pentru un bărbat: o pereche de pijamale haioase

Dacă ești în căutare de cadouri amuzante de ziua lui, poți să iei în considerare și ideea unui set de pijamale haioase.

Dacă iubitul tău e un professional napper, atunci trebuie să aibă și o uniformă specială, care să îl atragă mai repede pe Moș Ene pe la gene.

În funcție de cât de dezvoltat e simțul umorului iubitului tău, poți personaliza pijamalele cu mesaj care să îl ducă la concluzia că tocmai a primit cel mai cool cadou de ziua lui.

6. Cadouri pentru bărbați: un sweatshirt practic și original

Un cadou pentru un bărbat poate fi și practic, așa că ai putea să mergi chiar și în zona sweatshirts, de care aminteam și undeva mai sus.

Un hanorac este o piesă vestimentară versatilă, care se poate plia pe o multitudine de stiluri vestimentare, așa că nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat.

Dacă iubitului tău îi lipsește din dulap un astfel de sweatshirt, ai putea să profiți de ocazie și să i-l faci cadou de ziua lui. Aruncă o privire în colecția noastră, iar dacă îți face ceva cu ochiul, dă-ne un semn, pentru ca noi să ne putem ocupa de livrarea cadoului în timp util.

Poți personaliza cu un mesaj haios sau, de ce nu, cu o imagine care are legătură cu pasiunile lui, cu serialul TV preferat sau, de ce nu, cu un joc care îi place foarte mult.

7. Un set de pahare pentru shot-uri

Dacă iubitul tău se vede des cu prietenii lui acasă, atunci poți merge și pe ideea unui set de pahare pentru shot-uri.

Aceasta poate fi o idee amuzantă mai ales dacă bărbatul special din viața ta are un renume neoficial de campion la shot-uri.

De asemenea, fiind vorba de un produs 100% personalizabil, ai putea încerca să imprimi pe fiecare pahar un mesaj haios, care să îl facă să zâmbească de fiecare dată când trebuie să le dovedească prietenilor lui că e campion la shot-uri.

8. Masă de air hockey sau set de golf pentru birou

Cadouri amuzante pentru ziua lui pot fi și cele care îl încurajează să fie competitiv sau să petreacă mai mult timp cu prietenii. Ce-ai spune, de exemplu, de o masă de air hockey? Nu sună deloc rău, nu-i așa?

Poți merge chiar mai departe decât atât și poți cumpăra chiar și un set de golf pentru birou, care să îl ajute să se relaxeze după o zi grea de muncă.

9. Un weekend romantic

O altă idee de cadou de ziua lui poate fi și un city break pentru doi într-o destinație pe care știi că dorește să o viziteze de multă vreme.

Fie că e vorba de Viena, Roma sau Dublin, dacă alegi biletele de avion din timp, poți oferi un cadou spectaculos fără a avea nevoie de un buget impresionant.

10. Un voucher care să îl ajute să petreacă mai mult timp cu tine

Nu putem să încheiem lista de cadouri pentru bărbați fără să includem și un cadou simplu, dar de efect: ce-ar fi să îi dăruiești mai mult timp cu tine?

Ai putea personaliza un voucher cu un mesaj drăguț care îi oferă iubitului tău câteva zeci de minute în plus zilnic alături de tine. E o idee care o să îl facă să zâmbească în mod sigur, încearcă!

În concluzie, acestea sunt doar câteva idei care sperăm să te inspire pentru a găsi cel mai potrivit cadou de ziua lui. Nu uita să arunci o privire și la produsele din site, poate printre ele se află și cadoul pe care îl cauți.

Orice ai alege, noi îți dorim să faci cea mai inspirată alegere și să îți folosești toată creativitatea din dotare pentru a personaliza darul în așa fel încât să devină cu adevărat memorabil!