Blog

Ce cadouri să nu oferi în 2021?

Ce cadouri să nu oferi în 2021?

Cadouri care nu spun nimic despre cel care le primește și nici despre cel care le oferă. Cadouri pe care le-ai mai primit de zeci de ori până acum, sub o formă sau alta. Cadouri care ar face o impresie bună în anul 1990 sau, cu indulgența aferentă, în anul 2000. Și lista ar putea continua.

Cu siguranță și tu ai fost cel puțin o dată în situația de a primi un cadou precum cele enumerate mai sus și ți-ai promis că, la rândul tău, nu vei face niciodată un asemenea dar neinspirat.

Ușor de promis, mai greu de pus în practică, însă nu imposibil. În general poți să faci un cadou care să fie actual și totodată pe placul celui care îl primește dacă ții cont de preferințele persoanei respective, dacă îți faci timp să investighezi puțin gusturile pe care aceasta le are și, nu în ultimul rând, dacă ții cont de trendurile în materie de cadouri 2021.

Urmează trendul: idei de cadouri în 2021

2020 a fost un an complicat, însă și important, pentru că ne-a ajutat să ne reamintim lucrurile care contează cu adevărat, să redescoperim hobby-uri sau pasiuni uitate, să înțelegem că nu avem nevoie să petrecem opt ore la birou pentru a ne putea atinge obiectivele profesionale și să ne aducem aminte că timpul petrecut alături de familie și de prieteni e cel mai prețios.

Toate aceste lucruri se reflectă, firește, și în trendurile în materie de cadouri 2021. Tot ceea ce dăruim în acest an trebuie să pună accent pe valorile redescoperite în pandemie și, desigur, pe preferințele persoanei care urmează să primească darul nostru.

Așadar, dacă ești în căutare de idei de cadouri pentru 2021, ai ajuns unde trebuie pentru că în cele ce urmează ne-am propus să îți oferim câteva ponturi cu care nu ai cum să dai greș.

  • Hanorace, tricouri și alte piese vestimentare personalizate

În 2020 am asistat la mutarea biroului dinspre spațiile office către locuințele noastre. În contextul acestei fluidizări tot mai acute și al transformării locuințelor noastre în spații multi-funcționale s-au schimbat, evident, și preferințele noastre vestimentare.

Ținuta office s-a transformat, astfel, într-o ținută mai lejeră, situată la granița dintre homewear și street wear, așa că nu vei da sigur greș dacă alegi să îi faci unui prieten sau unui coleg de serviciu cadou un hanorac sau un tricou personalizat, de exemplu.

  • Obiecte situate la granița dintre „home” și „office”

În contextul de mai sus, o altă categorie de cadouri cu care nu ai cum să dai greș în 2021 este alcătuită din obiectele creative și totodată practice. De exemplu, nu ai cum să greșești cu un mousepad personalizat, care să îi fie de ajutor prietenului care va continua să lucreze de acasă și anul acesta.

La fel, nu poți greși cu o pernă personalizată cu un mesaj amuzant sau cu o fotografie creativă, care să îi aducă aminte cele mai bune prietene sau unui membru al familiei că după opt ore de muncă, chiar și supereroii au nevoie de un pui de somn.

  • Cadouri creative, cu personalitate: caricaturi, stickere etc.

La capitolul idei de cadouri pentru 2021 intră și darurile care mizează foarte mult pe creativitate și pe transformarea unui cadou aparent banal într-unul cu personalitate, care să comunice un mesaj atât despre cel care oferă cadoul, cât și despre cel care primește darul respectiv.

O caricatură haioasă, un set de stickere personalizate sau alte obiecte din această nișă de cadouri vor fi alegeri excelente atât pentru un coleg de serviciu, pentru un prieten sau pentru un membru al familiei care adoră ideile originale.

Care sunt cadourile pe care să nu le oferi în 2021

Nu putem vorbi de trenduri în materie de cadouri 2021 fără să amintim și categoria „așa nu”. Potrivit unui studiu realizat pe un eșantion reprezentativ de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 82 de ani, peste 50% dintre respondenți au plasat în topul celor mai neinspirate cadouri articolele vestimentare non-personalizate, obiectele de uz casnic și seturile cu băuturi alcoolice.

În lista celor mai neinspirate cadouri pe care le poți face anul acesta mai intră și seturile de îngrijire personală, cosmetice sau produse de machiaj, parfumurile și, desigur, cardurile de cumpărături, care nu îi transmit un mesaj personal celui care le primește.

Cănile personalizate – idei de cadouri frumoase în 2021

Așadar, secretul unui cadou reușit este personalizarea. Cu cât darul ales spune mai multe despre cel care îl oferă și despre gusturile celui care îl primește, cu atât șansele de a fi considerat un cadou reușit cresc exponențial.

Dacă ești în căutarea unui astfel de cadou, ce spui de niște căni personalizate? Acestea pot deveni cadoul ideal atât pentru șeful sau colegii tăi de serviciu, cât și pentru cel mai bun prieten sau, de ce nu, pentru un membru din familie.

O astfel de cană poate fi lejer în top 3 idei de cadouri pentru 2021: este foarte practică, mesajul personalizat transformă cana într-un obiect care va avea cel mai probabil valoare sentimentală pentru cel care primește acest dar și, în plus, fiind vorba de un obiect pe care îl folosește zilnic, persoana în cauză își va aduce aminte de tine destul de des.

3 propuneri din oferta noastră

Dacă te-am convins că o cană personalizată este cadoul pe care îl cauți, îți propunem să vedem care sunt cele mai populare modele din magazinul nostru online.

Haios și personalizabil, acest model poate fi realizat în câțiva pași simpli: trimiți trei fotografii cu persoana pe care o vrei pe cană, menționezi dacă vrei să fie adăugat un element distinctiv, aștepți simularea grafică, dai OK-ul, apoi primești cana prin curier și imaginea digitală pe mail. Nimic mai simplu, nu?

Printul acestei căni termosensibile devine vizibil doar atunci când persoana care primește acest cadou va turna în cană cafea, ceai, lapte sau orice alt lichid fierbinte. Modalitatea de personalizare este sublimarea, iar timpul de execuție nu va depăși o zi lucrătoare de la confirmarea comenzii. Un astfel de cadou va bucura, cu siguranță, și un prieten care pune preț pe cadouri practice, dar și un prieten care iubește darurile inedite.

O idee simpatică de cadou poate fi și o cană ceramică colorată, pe care se pot imprima imagini, texte sau diverse modele grafice (e important de menționat faptul că toate aceste variante nu sunt limitate la un anumit număr de culori). Poate fi cadoul ideal pentru o persoană creativă, care iubește culorile și care adoră să aibă în jur obiecte vesele.

În concluzie, dacă ești în căutare de idei de cadouri pentru 2021, sperăm că ți-am fost de ajutor. Nu uita că în nișa de cadouri 2021 poate intra, în cele din urmă, orice fel de obiect care se pliază pe gusturile persoanei vizate și care spune o poveste atât despre tine, cel care oferă darul, cât și despre omul căruia îi oferi acest cadou special. Acestea fiind spuse, spor la cumpărături!