Blog

Idei de cadouri pentru zodia Gemeni

Idei de cadouri pentru zodia Gemeni

Gemenii, aceste ființe curioase și cerebrale, iubesc darurile care le pun neuronii în mișcare. Dar să vedem cât de ușor este să alegi cadouri zodia Gemeni.

Eteric și uneori inconstant, nativul Gemeni este un semn de aer care corespunde sfârșitului primăverii. Delicat, suav, fermecător, acest semn nu te lasă indiferent. Planeta care guvernează zodia Gemenilor este Mercur, simbol al mișcării și comunicării.

Gemenii, desigur, înseamnă totul la dublu, așa că nativii sunt așezați sub semnul lucrurilor duplicate și reflectate în oglindă. Constelația Gemeni are două stele principale numite Castor și Pollux, în cinstea gemenilor mitologiei grecești; alții spun că cele două stele evocă și gemenii fondatori ai Romei: Remus și Romulus.

Care sunt principalele calități ale Gemenilor?

Nativii din Gemeni sunt atrăgători, artiști, câteodată boemi și trec cu ușurință de la o pasiune la alta. Au o personalitate eminamente sociabilă, liniștită, care atrage rapid simpatii. Dar uneori li se poate reproșa lipsa de angajament și enervează prin modul în care tratează lucrurile cu superficialitate.

Gemenii sunt pozitivi și foarte zâmbitori, ceea ce îi face să se adapteze rapid la un mediu nou. Ușurința cu care comunică îi face adesea foarte buni oratori, cu discursuri convingătoare.

Semnul Gemenilor dă naștere deseori unor erori regretabile în apreciere: suspectați de duplicitate, Gemenii au de fapt o personalitate fascinantă, curioasă, adaptabilă, fresh. Atitudinea lor aparent superficială ascunde o fire cerebrală: Gemenii au o abilitate aparte în menținerea relațiilor și sunt foarte diplomați atunci când este necesar. Acest semn surprinde și încurcă, este inconstant, dar nu se plictisește niciodată. Și nici tu în compania lor.

Ce trebuie sa știm despre Gemeni ca să le facem cadoul potrivit?

Dacă ai in cercul tău nativi din această zodie și ești în căutarea unor idei de cadouri pentru Gemeni, este posibil să fi observat că:

  • sar mereu de la o idee la alta, uneori este dificil să îi urmărești
  • le place să călătorească, chiar foarte departe
  • sunt uneori puțin pretențioși
  • au un zâmbet luminos și prietenos
  • nu suportă rutina, trebuie întotdeauna să-i surprinzi cu ceva nou
  • au un dar pentru scris și formulări originale
  • de multe ori se răzgândesc
  • le place să vorbească, chiar și cu mâinile
  • nu prea le place să se implice, în relația lor amoroasă se comportă ca într-o firmă
  • uneori sunt foarte nervoși și trebuie să fie atenți să nu consume cafea sau Cola in exces

Aceste trăsături ale nativilor Gemeni ne dau indicii despre cadourile ideale pentru femeile și barbații născuți sub acest semn.

Cum să alegi cadouri pentru bărbatul Gemeni si cadouri pentru femeia Gemeni?

Nativii Gemeni adoră diversitatea și de aceea le place să facă, dar mai ales să primească mai multe cadouri. Îți spunem un secret: nu greșești dacă le faci cate un cadou pe zi. Se bucura la fel de mult și când primesc un cadou scump, și când primesc un cadou cu valoare simbolică. Așdar, ei apreciază atăt bijuteriile și parfumurile scumpe căt si obiectele banale de papetărie și birotică, o mască personalizată sau o cană termosensibilă.

Sunt oameni care adoră să facă plimbări sau excursii, astfel încât le poți oferi întotdeauna un bilet de avion sau o excursie fără să te temi că vei fi refuzat.

Dacă nu ai timp liber sau fonduri pentru cadouri scumpe, puteți merge împreună la cinema sau la teatru.

Trebuie să profiți de toate atuurile lor pentru a le oferi cadouri originale! Un laptop de ultimă generație, un radio portabil sau un computer le permite să comunice și să păstreze legătura cu prietenii sau familia.

Nativii Gemeni sunt inteligenți și doresc întotdeauna să fie informați. De aceea, le place să primească cărți, filme sau reviste științifice. Nu le place filosofia sau economia politică, așa că ai grijă ce cărți dorești să le oferi! Gemenii preferă cărțile științifice pentru că sunt genul de cărți care le atrag rapid atenția, dar și curiozitatea. La fel, pe Gemeni îi poți surprinde dacă îi înscrii la cursuri de psihologie sau fotografie!

Gemenii sunt curioși, așa că profită de această trăsătură a lor și fă-le surprize! Pune întotdeauna cadoul în câteva cutii mici, astfel încât le vei stârni curiozitatea să îl descopere!

Fiind oameni activi și energici, nativii nu apreciază întotdeauna lucrurile sau obiectele vechi. Ei sunt comunicativi și tocmai din acest motiv cadoul ideal ar trebui să fie de ultimă tehnologie. Este un semn al aerului care iubește experiențe noi, mirosuri și flori.

Ai grijă, persoanele născute sub semnul Gemenilor se plictisesc repede, astfel încât cadoul pentru ei trebuie să fie ceva nou care să le stimuleze latura creativă și imaginația!