Află mai multe despre Ruvix prin PRINT MAFIA, canalul nostru oficial de YouTube

Află mai multe despre Ruvix prin PRINT MAFIA, canalul nostru oficial de YouTube

De curând am lansat un proiect aparte, pe care îl aveam de mult timp pe lista noastră de to do. Așadar, luna mai a acestui an este punctul de start al serialului PRINT MAFIA, devenind astfel istorie pentru Ruvix, așa cum a devenit și ziua de 3 mai 2019, în care am realizat cel mai mare tricou din lume!

Cum, nu știai? Pentru realizarea acestui imens tricou Ruvix, au fost necesari 8000 de metri pătrați de material și 2 km de ață de cusut. Acest eveniment unic este discutat într-un mod inedit chiar în primul episod al serialului nostru de pe YouTube. Și spunem unic pentru că a fost conceput ca o surpriză pentru ziua de naștere a unui membru important al echipei noastre, Cristian Rădulescu.

Dar hai să vedem de unde a venit ideea PRINT MAFIA, ce reprezintă pentru noi acest proiect și ce planuri avem în continuare!

De ce PRINT MAFIA?

Motivul pentru care am lansat acest canal de YouTube nu ține de modă. Da, este cool să fii acum prezent peste tot în online, însă scopul nostru principal a fost să arătăm oamenilor că un loc de muncă poate fi funny și plin de momente frumoase. Să le demonstrăm că lucrurile pot fi altfel și că la job nu trebuie să fie plictisitor și trist.

În episoadele deja lansate se poate observa, credem noi, destul de clar faptul că echipa Ruvix înseamnă nu doar profesionalism, ci și energie, poftă de viață, curaj și creativitate.

Dorim astfel să promovăm un mediu de lucru relaxant, care ar trebui, de altfel, să existe în orice companie, indiferent de dimensiunile acesteia. De ce? Pentru că toată lumea are de câștigat dacă fiecare zi de muncă începe cu un zâmbet și se termină cu unul și mai mare. Pentru că productivitatea angajaților este foarte mult influențată de atmosfera în care aceștia își îndeplinesc zi de zi task-urile. Pentru că viața este mai frumoasă când muncești cu pasiune, într-o echipă gata mereu să te sprijine și să te binedispună.

Când a apărut ideea?

Ideea de a crea un canal de YouTube care să ne aducă mai aproape de clienții noștri și prin care aceștia să vadă în spatele cortinei s-a conturat cu ceva timp în urmă. Când anume, nu mai știm exact, însă s-a concretizat acum o lună și feedback-ul primit în acest scurt timp ne-a demonstrat că a fost una inspirată. Cu această ocazie, dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și să le promitem în continuare episoade pline de haz, așa cum este fiecare zi la Ruvix.

Revenind la proiectul PRINT MAFIA, materialele pentru acesta ne-am apucat să le culegem de pe la începutul anului. Editarea lor a început tot pe-atunci, deci nu se poate spune că nu am fost pregătiți pentru acest pas. Dar, recunoaștem că mai improvizăm și din mers, pentru că altfel care ar mai fi farmecul?!

Cum va fi serialul nostru?

Noi spunem că super. Dar avem nevoie și de părerea ta pentru a ne putea îmbunătăți, deci, nu ezita să ne-o transmiți!

Conținutul canalului va fi destul de variat. Chiar dacă am început cu un format tip “reality show”, asta nu înseamnă că nu vor fi tot felul de surprize pe parcurs. Primul sezon va avea 9 episoade, dintre care mai bine de jumătate sunt deja disponibile pe YouTube. Postăm câte un episod pe săptămână, în ziua de vineri, durata medie a unuia fiind de 20 de minute.

IMPORTANT! În perioada de “season break” vom posta alt tip de conținut față de cel de până acum, de tipul “how it’s made”, “bloopers-uri din timpul filmărilor” și “challenge-uri”.

Cine participă în proiectul PRINT MAFIA?

PRINT MAFIA nu și-ar mai îndeplini scopul dacă în realizarea lui nu ar participa toată echipa Ruvix. Da! În realizarea materialelor vom participa toți, cu mic cu mare, prin apariții, testimoniale și, desigur, idei.

În ceea ce privește filmarea și editarea, avem o colegă care se ocupă doar de acest proiect, Teddy. S-a alăturat recent echipei Ruvix tocmai pentru a ne ajuta să ne punem în aplicare planurile și să oferim celor interesați puțin din energia și pofta noastră de viață.

Care sunt planurile de viitor?

Viitorul PRINT MAFIA sună bine! Ne dorim ca serialul nostru să expună modul de funcționare al unei companii în secolul XXI și, prin episoadele sale, vrem să transpunem valorile Ruvix, cum ar fi prietenia, transparența, loialitatea și corectitudinea, în viețile voastre.

Vrem să oferim “human touch” unui business care altfel ar părea un alt simplu brand ce imprimă tricouri. Desigur, acesta a fost scopul nostru înainte de a veni cu ideea acestui canal de YouTube, de aceea am încercat și încercăm constant să facem altfel lucrurile, mai bine și mai frumos. Să fim mai aproape de voi, clienții, și să vă asigurăm tricouri personalizate cu texte și mesaje ce ies din tipar, dar și alte produse care să vă ducă departe de banal. Și ne asigurăm că toate produsele noastre sunt și de calitatea dorită, dar au și prețuri corecte, decente.

Prin PRINT MAFIA suntem mai aproape de tine și îți vom demonstra că Ruvix e mai mult decât se vede, mai mult decât o sursă de articole personalizate. Ruvix este o echipă energică și plină de creativitate, care vrea să-ți transmită că viața este plină de momente faine și că fiecare zi poate fi frumoasă dacă știi cum să o privești.

Cum tu ne-ai ascultat până aici, așteptăm și noi să-ți auzim părerea despre PRINT MAFIA, pe YouTube, Facebook, Instagram sau oriunde dorești! Iar dacă vrei tricouri faine sau alte produse personalizate, ei bine, începe marea explorare a site-ul chiar acum!

Articole populare

Tags

cadouri ieftine tricouri cu mesaj tricouri personalizate idei de cadouri cadouri deosebite tricouri cadouri originale tricouri ieftine cadouri de efect cadouri personalizate tricouri amuzante Caricatura Personalizata cana cu caricatura hanorace cu mesaje hanorace barbati hanorace cadou hanorace personalizate tricouri romgleză cani cu mesaje cana personalizata cadouri pentru iubit pijama personalizata cadouri pentru iubita idei de cadouri pentru iubit idei de cadouri pentru iubita Cadou pentru ea cadouri haioase cadouri adolescenti cadouri funny Tricou adopt a dog pijama imprimata set de pijamale Tricou Dogs never lie tricouri cu mesaj amuzant masti faciale masti personalizate haine copii tricouri copii cadou original idei de cadouri originale cum sa oferi cadouri originale cadouri de calitate tricouri cu mesaje haioase pijamale femei tricouri cu mesaje tricouri unicat tricouri pentru cupluri tricouri cadou tricouri cu mesaje de dragoste cadouri ziua indragostitilor cadouri valentine's day pijamale personalizate Tricou friends like stars Petsonality caciula de craciun cadou personalizat Cadou Primavara Cadou 8 Martie Cadou 1 martie reduceri Ruvix Cadouri Ieftine Cadouri pentru EL Idei de cadouri pentru barbati Cadou pentru iubit tricou cadou pentru el Flori Imprimate tricou cadou Cana Personalizata sweatshirturi de cuplu bluza cu emoji sweatshirt cadouri craciun caciuli cu mesaj caciuli personalizate Cadou Ziua Femeii Rochie Flori Tricou Dog Mom oferte tricouri black friday tricou personalizat tricouri motivationale tricouri romgleza tricouri florale Cadou pentru iubita tricouri cu zodii tricouri de cuplu tricouri pret redus tricou la promotie Cadou Ieftin Ziua Femeii Cadou Dragobete Cadou Valentine's Day cadou black friday tricouri fete tricouri frumoase idei de cadouri pentru ea set tricouri burlacite tricouri burlacite masti de protectie

PREȚURI AVANTAJOASE

Tricouri de la 25 lei

GAMĂ VARIATĂ DE PRODUSE

Modele standard sau personalizate

LIVRARE RAPIDĂ

Oriunde în România

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile de peste 150 lei

CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANȚĂ

Comenzi securizate