Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Îți dăm cele mai inspirate idei de cadouri pentru Paște

Îți dăm cele mai inspirate idei de cadouri pentru Paște

           Ce mai faci? Cum mai ești?

          Sperăm că ești bine și că ai grijă de tine și de cei din jurul tău.

          Și noi suntem bine, ne menținem activi, avem grijă unii de alții și lucrăm în continuare la articole care să descrețească frunțile în perioada asta nu tocmai ușoară.

          Astfel, nici nu ne-am dat seama cât de repede a trecut timpul și că magazinele sunt pline de iepurași de ciocolată, ouă roșii, cozonaci (aka vestitorii... Paștelui!).

          Parcă ieri sărbătoream venirea primăverii, nu?

         Acum probabil te gândești cu tristețe la faptul că nu vei putea petrece Paștele alături de toate persoanele dragi ție – cu toții simțim asta, însă trebuie în continuare să respectăm recomandarile specialiștilor și să stăm cuminți și izolați cum putem, ca această perioadă să treacă mai repede.

         Chiar dacă ești departe de ei, le poți fi totuși aproape – cu gândul și cu sufletul.

Cum?!

Iepurasul Ruvix va avea grijă de asta! El se va ocupa să trimită cadouri inspirate și gânduri bune chiar din propriul lui magazin de cadouri.

    

Tot ce trebuie să faci este să te gândești la persoanele care vor primi o vizită de la el, să îi spui una alta despre cum sunt și ce le place, iar el va realiza cele mai faine cadouri personalizate!

Idei de cadouri de Paște

Începem cu cei mici, care vor avea parte de primul lor Paște și de primul cadou de la Iepurașul Ruvix.

Ce poate fi mai potrivit decât un body de bebe „Iepuraș Poznaș”?! Cu print special creat atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, va fi outfit-ul potrivit pentru Ziua de Paște.

Pentru cei ce nu se pot sătura de bunătățile de Paște (oare se satură cineva?!), pot primi tricoul de copii „Always Hungry”.

Iepurașul Ruvix nu aduce cadouri de Paște doar pentru copii, ci aduce cadouri pentru toată familia.

    

Fie că este vorba de „Familie Mândră” sau „Familie Super Eroi”, cu siguranță se vor bucura de un cadou care să arate apropierea și legătura puternică a familiei.

Acum trăim vremuri instabile cu vreme instabilă – azi e primavara, mâine-i iarna... Parcă nici nu mai știi cu ce să te îmbraci. Noi zicem că acum e vremea să oferi cadou hanorace cu mesaj, destul de călduroase pentru zilele răcoroase.

Acestea sunt potrivite mai ales pentru persoanele care vor să rămână motivate să facă mișcare chiar și-n izolare! Cu mesaje precum „Always Train” și „Bicepts are Important”, cu siguranță vor fi apreciate de oamenii sportivi.

Dacă tot am vorbit de motivare, ce cadou poate fi mai potrivit decat un  set de tricouri cu mesaj motivațional?

    

Cu toții ne simțim un pic mai triști și poate fără speranță în această perioadă, iar noi credem că anumite cuvinte (s)puse pe tricoul potrivit ajută mult starea de spirit.

Ai, de asemenea, posibilitatea de a oferi cadouri unice, create special pentru persoanele dragi ție. Poate fi un tricou, o cană, o pernă , puzzle sau chiar cele mai folosite articole în ultima vreme – măștile antibacteriene!

Tot ce trebuie să faci este să îi spui sau să-i arăți Iepurașului Ruvix ce mesaj dorești să le transmiți apropiaților tăi îndepărtați, iar ele vor fi create și livrate la ușa lor cât ai zice...Paște Fericit!

Pregatește-le cadourile din timp cu un click aici: https://ruvix.ro/categorie-produs/cadouri