Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Flori, fete sau tricouri?

Flori, fete sau tricouri?

Parcă ieri a fost Ziua Îndrăgostiților, nu?!

Timpul zboară când ești în goana după cadouri pentru persoanele dragi. Tuturor ne place să vedem zâmbetul și bucuria de pe fața lor atunci când le facem un cadou, indiferent de ocazie. Iar cum după zilele dedicate iubirii, urmează încă 2 zile de sărbătoare: 1 și 8 martie. Deci dacă aveai nevoie de un nou motiv de a le arăta femeilor din viața ta că le apreciezi, fie că e mama, sora, prietena sau colega, acum e momentul!

Dar știm… E obositoare alergătura asta după cadouri și mărțisoare, mai ales după ce ți-ai epuizat toată creativitatea de câteva sărbători încoace. Așa că ne-am gândit s-o transformăm într-un joc!

Ne-am inspirat din unul din jocurile copilăriei și-am creat jocul “Flori, Fete sau Tricouri?”.

Jocul este foarte simplu: trebuie doar să alegi o cifra de la 1 la 3. Fiecare cifra reprezintă o selectie de cadouri faine și potrivite ocaziei, pe care le poți face doamnelor sau domnișoarelor speciale din viața ta.

Indiferent de ce alegi, ai câștigat: ai găsit cadoul perfect fără prea mari bătăi de cap!

Ce zici, te joci?

Da?!

Hai! Alege: 1, 2 sau 3?

Dacă ai ales 1, înseamnă că darurile tale vor fi florile – pe tricou! Este cadoul perfect pentru toate fetele, pentru că, să fim serioși, cărei fete nu-i plac florile?!

    

Florile de pe tricourile Ruvix vor fi peste tot cu ea indiferent de anotimp, așa că este cadoul potrivit și pentru acele persoane care spun că nu vor să primească flori, pentru că mai devreme sau mai târziu, se vor ofili și vor muri.

Poți alege tricoul Ghiocei, cu vestitorii primăverii, sau tricoul Beauty, ce îi va scoate frumusețea atât exterioara, cât și interioara, în evidență.

Dacă ai ales 2,  înseamnă că ai ales să le arăți că ele sunt cele mai bune persoane din lume – poate fi Cea Mai Bună Mamă, Cea Mai Bună Soră, Cea Mai Bună Iubită, Cea Mai Buna Fiică etc.

    

Dacă ai ales 3, înseamnă că ai ales vestitorii primăverii! Nu, nu ghioceii, ci tricourile – colorate, înflorate și vesele ca primăvara!

Tricoul Bonjour Floral poate da tonul unei zi minunate, iar tricourile Spring și Primăvara vor bucura toate fetele care numărau zilele până la începutul acestui anotimp.

    

Fun, nu?

Dacă jocul nu prea te-a ajutat și încă ești în căutarea unui cadou mai deosebit, poți arunca un ochi pe noile perne Ruvix, pe care le poți personaliza cu numele, textele sau pozele alese de tine!

Le poți găsi, alături de multe alte articole ce pot fi personalizate, dând click aici: https://ruvix.ro/categorie-produs/produse-personalizate

Deci? Tu ce-ai ales?

Descoperă și alte articole de blog

Flori, fete sau tricouri?
Flori, fete sau tricouri?

Parcă ieri a fost Ziua Îndrăgostiților, nu?! Timpul zboară când ești în goana după cadouri pentru persoanele dragi. Tuturor ne place să vedem zâmbetul și...

Citește mai mult
Tricourile cu mesaj – mereu la modă
Tricourile cu mesaj – mereu la modă

Nu suntem vreun fashion guru dar un lucru e sigur – tricourile cu mesaje sunt MEREU la modă! Și asta din mai multe motive: sunt...

Citește mai mult
Top 10 tricouri cu mesaje haioase si amuzante
Top 10 tricouri cu mesaje haioase si amuzante

Cum anul acesta vom împlini 7 anișori de când stârnim zâmbete cu tricourile noastre, ne-am gândit să facem un top al celor mai îndrăgite tricouri...

Citește mai mult