Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Se poartă declarațiile de dragoste pe tricou!

Se poartă declarațiile de dragoste pe tricou!

Deja nu mai este un mister ca luna februarie este despre iubire. Cu atâtea sărbători dedicate iubirii, este și greu să treci cu vederea: Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților și, bineînțeles, Dragobete.

Așadar, ocazii să faci cadouri și să arăți persoanei iubite cât de mult il/o apreciezi.

Însă, după ce ți-ai epuizat creativitatea de Crăciun, acum parcă nu știi ce cadouri să mai faci, așa-i?

Stai linistit/ă, că nu te lăsăm la greu nici de data asta!

Avem atât de multe idei noi de cadouri, că nici nu va mai conta ce sărbătoare e – le vei face cadou doar pentru că știi că i-ar încânta.

      

Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete?

Deja ești puțin confuz, este?

E normal, cu atâtea denumiri e ușor să te amețești. Hai să vedem de unde vin sărbătorile astea și decizi tu apoi care e ocazia perfectă pentru tine.

Valentine’s Day (sau Ziua Sfântului Valentin) este o sărbătoare importată, așa cum e și Halloween-ul, zisă și Ziua Îndrăgostiților. Povestea din spatele acestei „legături” de nume este următoarea:

Se spune că în secolul al III-lea d.Hr., împăratul roman Claudiu al II-lea a decis că burlacii sunt soldaţi mai buni decât bărbaţii însuraţi, deoarece primii s-ar dedica trup şi suflet războiului, pe când ceilalţi ar fi sfâşiaţi de dorul de neveste şi copii şi nu ar da totul pe câmpul de luptă. Asa ca, el a decis ca niciunul dintre soldații din Roma să nu se mai poată căsători.

Valentin, care era un preot crestin, a căsătorit în secret cupluri, cununiile fiind făcute în locuri secrete, pentru a nu putea fi găsit de împărat. Claudiu l-a găsit, l-a arestat și l-a condamnat la moarte, fiind executat in data de 14 februarie.

Însă, înainte să ajungă Valentine’s Day la români, noi deja aveam o sărbătoare dedicată dragostei, și anume Dragobete (cunoscută și sub denumirea de Cap de primavară, Santion de primavara, Ioan Dragobete sau Logodnicul Păsărilor), care se sărbătorește pe data de 24 februarie.

În popor se spune că se intorc păsările migratoare, că li se deschide ciocul şi încep să cânte. De asemenea se credea că păsările neînsoţite în ziua de Dragobete rămân stinghere şi fără pui până la Dragobetele următor. Acest ritual a fost preluat şi de oameni. Ca să nu rămână singuri, fetele şi băieţii, asemenea păsărilor, trebuiau să se întalnească.

      

Gata cu istoria- să trecem la cadouri!

Când auzi Valentine’s Day, te gândești automat la flori, bomboane de ciocolată și cina în oraș. Frumos și romantic, nu?

Dar ce te faci dacă perechea ta se străduiește să dea jos kilogramele de la Crăciun, iar o cutie de ciocolată n-ar face decât să o întristeze?!

Sau ce te faci perechea ta iubește atât de mult natura, că nu ar suporta să vadă flori tăiate în mâna ei?!

Sau ce te faci când vei vedea că toate restaurantele au mesele rezervate de acum o lună?!

Nu te panica – avem noi răspunsul: îi oferi declarații de dragoste pe care să le poarte cu el/ea oricând vrea!

Avem, de exemplu, declarații funny prin jocuri de cuvinte, cum ar fi Sweatshirt-ul Owl Always Love You, Sweatshirt-ul Aloe You Vera Much sau Tricoul Yoda One For Me.

Pentru cei stau aproape deloc nedespărțiți, avem seturi de tricouri sau sweatshirt-uri, ce vor arăta tuturor că sunteți Mr. & Mrs., Hubby & Wifey sau chiar Soulmate, am spune.

Fie că sunteți Partners in Crime sau luptați împotriva nedreptății ca niște adevărați Supereroi, la Ruvix veți găsi seturile potrivite.

Dacă obisnuiți să vă terminați propozițiile unul altuia, seturile de tricouri Everything, Good Together, Missing Piece sau Stole My Heart sunt create pentru voi.

Pentru cei ce sărbătoresc Dragobetele cu sfințenie, avem seturile Români Faini, Iubește Românește și, bineînțeles, bestseller-ul nostru Mândru și Mândruță.

    

Single sau Anti-Ziua Îndrăgostiților?

Nu uităm de nimeni, așa că anul ăsta am creat modele și pentru cei ce nu sunt mari fani ai acestei sărbători.

Astfel, poți arăta că All I Need is Netflix (sau Pornhub), că iubești lumea virtuală cu Love Joystick, că tot ce auzi e Love Blah Drink, sau că pur și simplu te simți cam Sad(Paw).

Hai pe site să vezi ce alte modele faine te așteaptă!

Descoperă și alte articole de blog

5 sfaturi pentru alegerea celui mai frumos cadou
5 sfaturi pentru alegerea celui mai frumos cadou

Fie că vorbim de iubit/iubită, de părinți, de cei mai buni prieteni sau de colegul acela de birou a cărui zi de naștere bate la...

Citește mai mult
Se poartă declarațiile de dragoste pe tricou!
Se poartă declarațiile de dragoste pe tricou!

Deja nu mai este un mister ca luna februarie este despre iubire. Cu atâtea sărbători dedicate iubirii, este și greu să treci cu vederea: Valentine’s...

Citește mai mult
Cauți câteva idei de cadouri ieftine și de efect?
Cauți câteva idei de cadouri ieftine și de efect?

De multe ori inspirația nu îți lipsește când vine vorba de cadouri! Dar ce te faci atunci când ai prea multă inspirație și totuși prea...

Citește mai mult