Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Cum face o cană viața la birou mai ușoară?

Cum face o cană viața la birou mai ușoară?

Joburile ce necesită muncă de birou sunt la mare căutare și în continuă dezvoltare de câțiva ani buni. Cel puțin în București zona de birouri din nord adună mare parte din tinerii capitalei și nu numai.

Oamenii din birouri sunt personaje frumoase ce tratează viața și grijile ei într-o manieră fresh și amuzantă. Asta se datorează și faptului că, prin munca lor, ajung să stea în fața unui calculator minim 8 ore pe zi. Și să fim serioși, există studii care arată că orice om a cărui activitate este desfasurată în fața unui monitor, scapă foarte mult din timpul destinat muncii spre relax, mai exact freacă menta pe net. Statul pe net și intratul în contact aproape instant cu știrile și trendurile de ultima oră ne fac pe noi, creatorii de produs și content să fim mult mai activi și să ne antrenăm spre a livra cât mai rapid conținut bun, ambalat într-un produs de calitate.

Cum și noi experimentăm oarecum viața de birou ne-am prins de o treabă: fiecare dimineață începe cu o pauză de povestit la cafea, iar modelele de căni cu mesaje sunt, la noi, la loc de cinste. Nu ducem lipsă de personaje și diversitate de caractere, iar asocierile cănilor sunt la fel de amuzante ca în prima zi.

În fiecare dimineață băiatul ce simpatizează ieșirile în general, nu neapărat la bere, își bea cafea dintr-o cană pe care scrie “this might be vodka”. Uneori nivelul glumelor lui atinge un nivel care ne face să ne întrebăm dacă nu cumva mesajul este adevarat.

    

A fost amuzant cum una din fetele de la comunicare a folosit toată iarna o cană cu flori pe care scria “primavara”. Fiind foarte zen când toți înghețam de frig ne întrebam dacă nu cumva a înlocuit cafeaua cu altă substanță. Colega ei, mare fan ceaiuri, încearcă să ne convingă că ceaiurile ei sunt mult mai sănătoase decât cafeaua noastră. Bineînțeles că aceasta din urmă avea unul dintre cele mai vechi modele ale noastre de cană, pe care este un plic de ceai cu mesajul “drop it like it’s hot”.

Aveți și voi colegul acela tinerel și foarte simpatic, îndrăgit de sexul frumos, care are mai mereu replici de agățat și povești despre cuceririle sale? Al nostru a fost convins ca dimineața să își bea cafeaua dintr-o cană cu mesajul “blow me. I’m hot”. Noroc că ține la glume, că e și membru al unui club de box.

Una din fetele de la creație își bea complexul de vitamine dintr-o cană aurie cu mesajul “badass and brillinat” ceea ce o face super cool fiind tatuată pe mâini. Asta în timp ce unul din vecinii ei de birou are o cană personalizată cu fața lui sub formă de caricatură desenată de Octav Ungureanu de la Smoking Cool Cat. Celălalt, maestrul nostru de creație și-a creat un model propriu, pe care dupa multe insistențe l-a pus la dispoziția publicului larg, pe care scrie “combustibil pentru creativitate” .

Partea puternică și frumoasă a managementului nostru, cea care ne ține pe toți cu picioarele pe pământ, a venit cu ideea genială de a lipi pe espressorul de cafea o cană aurie pe care scrie “first we drink the cofee then we do the things” în timp ce își pregătea cana cu “a cup of calm the fuck down”.

    

Vrând nevrând toți ne-am ales sau creat căni ce ne reflectă personalitatea și asta ne face diminețile mai amuzante și ne ajută să începem ziua într-o notă pozitivă. Noi presupunem că diminețile sunt amuzante în toate birourile. Dacă nu este așa, ar trebui să aruncați un ochi în secțiunea de căni de pe site.

    

Descoperă și alte articole de blog

Cum face o cană viața la birou mai ușoară?
Cum face o cană viața la birou mai ușoară?

Joburile ce necesită muncă de birou sunt la mare căutare și în continuă dezvoltare de câțiva ani buni. Cel puțin în București zona de birouri...

Citește mai mult
Idei de Cadouri pentru EL
Idei de Cadouri pentru EL

Uneori bărbații pot fi mai pretențioși decât femeile. Așadar, poate fi o adevărată provocare să cumperi un cadou pentru un reprezentant al sexului masculin, indiferent...

Citește mai mult