Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Idei de cadouri funny pentru adolescenți

Idei de cadouri funny pentru adolescenți

Din moment ce ești pe această pagină, cel mai probabil cauți cadouri pentru adolescenți. Dar nu orice cadouri, ci unele faine, funny și hipnotizante, care să se potrivească perfect cu această frumoasă perioadă a vieții!

Adolescența este etapa în care ne aflăm cu un picior în copilărie, iar cu celălalt încercăm să pășim spre maturitate. Cea în care avem nevoie de cea mai multă libertate. Fără reguli, fără griji și responsabilități prea mari! În adolescență există doar plăcerea de a trăi pur și simplu, cu credința că putem face orice, oricum și oricând. Ce perioadă minunată, nu? Pare că este timpul în care distracția se află la ea acasă și în care nimeni nu poate să ne deranjeze.

Dar probabil știi asta, din moment ce te afli aici să găsești un cadou pentru tine sau pentru un prieten al tău. Și sigur știi asta dacă vrei să achiziționezi un cadou pentru adolescentul tău, pentru că deja ai trecut prin perioada aceasta.

Alegerea de cadouri pentru tineri, o sarcină serioasă

Alegerea unui cadou este în general o sarcină grea, îndeosebi pentru că vrem musai ca cel ce îl primește să fie mulțumit și fericit. În privința adolescenților lucrurile se complică puțin mai mult, tocmai pentru că frumoasa etapă în care se găsesc presupune schimbare și descoperire. Iar acestea din urmă înseamnă și mai multe exigențe!

Altfel spus, pentru tineri contează ca fiecare dar să se potrivească perfect preferințelor lor. Ei vor cadouri funny, nu neapărat utile, care să-i diferențieze de restul și să atragă atenția. Vor cadouri haioase, care să-i cucerească pe toți privitorii. Pentru adolescenți contează de multe ori mai mult mesajul, decât produsul în sine, zâmbetul și amuzamentul, decât valoarea materială a cadoului. Până la urmă, rolul unui cadou este să ne amintească cât de norocoși suntem fiindcă avem lângă noi oameni care ne cunosc atât de bine!

Știi cum scurtezi procesul de selecție a cadourilor pentru adolescenți? Îndreptându-te din prima către produsele personalizate. Da, ideile creative nu vin atât de ușor. Și da, știm că este greu să cunoaștem exact ce place și nu place cuiva. Tocmai de aceea cea mai bună soluție este reprezentată de cadourile personalizate.

În cele ce urmează am decis să-ți facilităm drumul către o alegere reușită, împărțind cadourile haioase pentru adolescenți în mai multe categorii, în funcție de temperament.

Cadouri pentru adolescenți în funcție de temperament

Probabil ai auzit de cele 4 tipuri temperamentale: coleric, sangvinic, flegmatic și melancolic. Acestea au fost stabilite cu mult timp în urmă, prima încercare a identificării lor fiind realizată de Hipocrate, în jurul anului 400 i.e.n, și de Galenus, în jurul anului 150 e.n.

Sunt numite tipuri clasice de temperament și, că vrem sau nu să recunoaștem, ne descriu foarte bine. Iar asta înseamnă că descriu și adolescentul căruia trebuie să-i luăm un cadou, nu-i așa? Deci ne pot fi de folos. Pentru a fi și mai ușor, am decis ca în cele ce urmează să descriem puțin tipurile temperamentale clasice și să-ți oferim și câteva idei de cadouri funny pentru fiecare dintre ele. Hai să vedem!

Cadouri pentru adolescenți cu temperament sangvinic

Cum recunoști un adolescent cu acest temperament? În primul rând, este mereu vioi și vesel, optimist și extrem de activ. Se adaptează cu o rapiditate incredibilă oricărei situații și schimbă la fel de rapid activitățile, deoarece la el imediat apare pofta de ceva nou. Adolescentul sangvinic trece ușor peste eșecuri sau dezamăgiri sentimentale, stabilind facil legături cu alți oameni.

Recomandări: jocuri de societate amuzante, de tip twister sau pantomimă; stickere cu mesaje haioase, pe care le vor lipi peste tot; abonamente la jocuri indoor; bilete la un parc special de aventură; super petreceri surpriză, cu mulți oameni și, dacă se poate, condimentate cu mici provocări.

Cadouri pentru adolescenți cu temperament coleric

Cum recunoști un adolescent cu acest temperament? Colericul este energic și el, însă neliniștit și, deseori, irascibil. Uneori dă dovadă de impulsivitate, risipindu-și energia rapid, alteori este extrem de calm și cumpătat. Este extrem de schimbător, acum putând fi vesel și plin de entuziasm, iar peste o oră posomorât și lipsit de orice chef. Se dăruiește cu pasiune unei cauze și are tendința de a domina, fiind de multe ori liderul grupului.

Recomandări: jocuri video de strategie sau aventură; cărți polițiste sau în care predomină pasaje amuzante; mousepad-uri personalizate cu mesaje funny; tricouri cu texte motivaționale, care să-i ajute să-și păstreze echilibrul interior.

Cadouri pentru adolescenți cu temperament flegmatic

Cum recunoști un adolescent cu acest temperament? Adolescentul flegmatic este liniștit, extrem de calm, oferindu-ți senzația că orice s-ar întâmpla el va rămâne mereu ok. Este foarte calculat în tot ce face, având foarte multă răbdare. De asemenea, este tenace, meticulos și ambițios, putând obține performanță în orice își propune. În ceea ce privește relațiile, este mai mult singuratic, fiind o fire închisă și prea puțin sociabilă.

Recomandări: bilete la teatru sau la film, pentru ei și cei mai buni prieteni ai lor; puzzle-uri, căni sau perne personalizate cu amintiri funny sau cu texte motivaționale; pijamale amuzante care să le asigure confortul în lungile perioade de meditație și relaxare.

Cadouri pentru adolescenți cu temperament melancolic

Cum recunoști un adolescent cu acest temperament? Asemănător flegmaticului, și acestuia îi lipsește energia, optimismul și forța, fiind însă mult mai emotiv și mai sensibil. Viața lui interioară este mereu un râu învolburat, deoarece este perfecționist și nu are încredere în propriile lui puteri. Melancolicul este de asemenea prea puțin sociabil, astfel că nu are un număr mare de prieteni, având tendința să vorbească și să gesticuleze foarte puțin. Dar are puțini și buni, pentru că este dedicat, de încredere și afectuos.

Recomandări: animale de companie (în cazul în care nu au deja); căni personalizate cu animalele favorite sau cu citate despre viață; obiecte handmade în funcție de pasiunile lor; romane psihologice sau de dragoste.

Extra sfaturi pentru alegerea unor cadouri funny

Acum că știi toate acestea, cu siguranță poți detecta temperamentul celui căruia vrei să-i cumperi un cadou. Apoi, în funcție de trăsături, poți să îi alegi ceva deosebit, care să-l mulțumească pe deplin.

Nu uita! Cadourile funny sunt preferatele tuturor. Fie că este vorba de un tânăr energic și extra sociabil sau de unul tăcut și retras, o porție de râs prinde bine oricui. Apoi, în alegerea corectă a darului, nu omite preferințele sărbătoritului. Cu siguranță îl cunoști destul de bine încât să știi ce culori preferă, dacă iubește lucrurile practice sau este mai spiritual, dacă are anumite cărți, seriale sau filme pe care le îndrăgește. Și nu uita să pui suflet în proces! Contează foarte mult și modul în care oferi darul, de aceea îți recomandăm fie să i-l dai într-un mod inedit, dacă nu ești maestru al cuvintelor, fie însoțit de niște vorbe pe sufletul lui (nu urări din alea clasice, copiate de pe internet!).

În ceea ce privește cadourile haioase, descoperă portofoliul nostru și vezi ce se agață de coșul virtual de cumpărături. Apoi spune-ne părerea ta! E importantă pentru noi.

Descoperă și alte articole de blog

Vrei să oferi cadouri originale? Scapă de aceste idei
Vrei să oferi cadouri originale? Scapă de aceste idei

Ideea de a face un cadou original, care să fie în același timp memorabil și să sară peste clișee, poate părea o misiune destul de...

Citește mai mult
Idei de cadouri funny pentru adolescenți
Idei de cadouri funny pentru adolescenți

Din moment ce ești pe această pagină, cel mai probabil cauți cadouri pentru adolescenți. Dar nu orice cadouri, ci unele faine, funny și hipnotizante, care...

Citește mai mult