Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

1 Decembrie – modă cu iz patriotic

1 Decembrie – modă cu iz patriotic

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea națională – 1 Decembrie. Chiar dacă multe lucruri din țara noastră ne-au dezamăgit, nu înseamnă că nu ne iubim patria sau că nu suntem mândri de originile noastre.

La manifestările și petrecerile de 1 Decembrie nu ar trebui să lipsească îmbrăcămintea specific românească și pentru că nouă ne plac foarte mult hainele tradiționale ne-am gândit să le reinterpretăm puțin. Deci, am lansat  o colecție de tricouri românești!

Dacă ești mândru de originile tale, însă nu poți să strigi în gura mare, spune-o simplu, prin tricoul MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN. Desigur, avem și varianta de tricou MÂNDRĂ CĂ SUNT ROMÂNCĂ.  Vei impresiona pe toată lumea cu un astfel de tricou purtat de 1 Decembrie.

 

 

Pentru cei mai iubitori dintre voi avem tricourile Iubește Românește, disponibile cu motive tradiționale roșii sau albastre.

De Ziua României ne putem numi romândri! Și cum poți să fii romândru fără un tricou care să o spună?

Pentru hipsterul din tine avem în colecție tricoul Perfect Romanian. Limba engleză arată bine așezată pe tricolorul românesc!

Dacă tricourile cu mesaje nu sunt pe gustul tău, vei găsi la Ruvix un tricou cu motiv românesc numai bun pentru tine!

Și pentru că noi, românii, suntem oameni faini trebuie să le-o arătăm tuturor! Și cum să facem asta mai bine decât prin oferta de tricouri de cuplu Români Faini?

            Iubiți-vă țara, iubiți-vă pe voi, iubiți românește!