Luna martie este luna tricourilor pentru femei. Folosește codul MARTIE50 și beneficiezi de o reducere de 50% la tricourile de damă.

Blog

Trend alert! – SWEATSHIRT

Trend alert! – SWEATSHIRT

Sezonul rece pare că se instalează din ce în ce mai repede în ultimii ani, chiar atunci când nu ne așteptăm. Sărim din tricou și aterizăm, fără să ne dăm seama, în palton sau, după caz, în geacă. Totul se petrece într-un timp atât de scurt, de parcă sezoanele intermediare nici nu ar mai exista.

Și totuși… ce purtăm pe sub palton sau geacă? Am auzit bine? Ai spus sweatshirt, nu-i așa? Fie că este vorba de un set de hanorace pentru cupluri sau de hanorace imprimate cu mesaje funny pentru serioșii din familie, Ruvix devine locul de unde poți achiziționa noi trofee pentru garderoba ta sau a altuia, fără ca portofelul să intre în depresie.

Sweatshirt, sweatshirt, I’m in love with you

Ce alt articol mai călduros, dar în același timp în pas cu moda și versatil din cale-afară mai poate să ne cucerească în așa fel încât să-i dorim prezența chiar și când ne proptim pe canapea, în fața ecranului, într-o seară zgribulită de octombrie?

Sweatshirt-urile (sau, pe numele lor de botez, hanoracele) au fost, sunt și vor rămâne prietenii noștri mereu relaxați, care ne fac să ne simțim confortabil în orice mediu și care, dacă vorbim îndeosebi despre modelele personalizate, reușesc să-i cucerească cu șarmul lor pe toți privitorii.

În cele ce urmează îți vom prezenta categoriile de hanorace disponibile pe site-ul nostru: sweatshirt-uri de fete, sweatshirt-uri de băieți și sweatshirt-uri de cuplu.

ATENȚIE! Te avertizăm că orice hanorac Ruvix a făcut cursuri de cum să-i cuceresc pe oameni prin calitate și aspect ieșit din tipar! Așadar, deși ieftin, când este însoțit de alte 10 modele, plus un tricou fain și-o cană personalizată cu o replică din noul serial preferat, poate cauza depresia cardului, o afecțiune frecvent întâlnită în rândul iubitorilor de shopping.

Hanorace de fete – ideale pentru orice ținută vestimentară

  

Un hanorac de fete marca Ruvix nu este pentru oricine, ci pentru domnișoara care vrea să scoată din anonimat o ținută, fără să renunțe la factorul confort. Călduroase, sweatshirt-urile de fete se prezintă într-o gamă variată de modele, de la cele cu texte curajoase, funny sau motivaționale, la cele cu grafică faină, ce reușesc să păstreze eleganța unei ținute office și să-i ofere în același timp puțin din energia și veselia purtătoarei.

Pe lângă sweatshirt-uri cu emoticoane, care arată tare bine și care transferă fețele zâmbitoare pe cele ale privitorilor, le găsești și pe cele cu mesaje cool: “give this world good energy”, “I GOTTA good heart. BUT THIS mouth…”, “I woke up like this #tired”, “Find yourself and be that”, “I’m not SHORT. I’m just concentrated awesome”, “Don’t fuck me at my fish eggs”, “Cute but psycho” etc.

Desigur, sunt mai multe sweatshirt-uri pentru femei pe care nu le-am menționat, dar pe care trebuie să le vezi!

  

Hanorace pentru bărbați – concepute pentru cei puși mereu pe șotii

Și-n cazul hanoracelor pentru băieți este vorba tot de nonconformism. Desigur, la Ruvix găsești și modele de sweatshirt-uri pentru băieți mai timizi, însă cele ce dețin monopolul sunt modelele cu texte super curajoase sau glumețe de nu te poți opri din râs.

Și cum sexul puternic iubește confortul și libertatea, sweatshirt-urile imprimate din portofoliul nostru sunt alegeri perfecte: au 240 gr/m2 grosime, sunt confecționate din 80% bumbac, material ce permite pielii să respire și o ferește de iritații, și 20% poliester, material care le face moi și călduroase.

Ce modele de hanorace pentru bărbați recomandăm? Normal ar fi să spunem PE TOATE. Însă avem și noi preferatele noastre dintre preferate. De exemplu, “GO WALK THE BEAR!” este modul simplu prin care într-o zi în care ești morocănos îi rogi pe cei din jur să nu-ți invadeze intimitatea. Cu un sweatshirt de băieți “Education is important. Big biceps are importanter” credem că poți transmite exact opusul – nu că sportul nu ar fi important, însă trebuie să-i motivăm pe cei din jur să investească și în dezvoltarea psihică, nu? Un alt model este unul funny, cu mesajul „Toți avem nevoie să credem în ceva. Eu cred că o să mai beau o bere”. E perfect pentru o seară cu băieții, așa-i? Descoperă tu restul modelelor, noi trecem la următoarea categorie!

Hanorace pentru cupluri – perfecte pentru a promova iubirea

Viața de cuplu este o provocare, dar una frumoasă, ce te face zilnic să te descoperi mai bine și să constați că cel de lângă tine, pentru care inima-ți bate la fiecare întâlnire tot mai tare, este un om cu defecte și calități ca tine, care te completează perfect exact așa cum e. Hanoracele de cuplu din același motiv au luat naștere: pentru a țipa în gura mare iubirea – frumoasă, perfectă, dar imperfectă, provocatoare și blândă…!

Alegând sweatshirt-uri de cuplu, cei din jur vor vedea cât de uniți sunteți și, în funcție de setul ales, și cât de funny. De exemplu, poți alege hanorace cu emoticoane care se completează unul pe altul perfect, apoi să dați o tură prin parc împrăștiind fericirea. Dacă sunteți fan GOT, atunci mergeți pe setul “I’m not a queen. I’m a khaleesi. - I’m not a king. I’m a khal.”, iar dacă sunteți romantici rău, optați pentru “You are the missing piece”, text însoțit de o inimă căreia îi lipsește o piesă, și “To my heart!”, completarea, alături de care stă triumfătoare piesa lipsă.

Sunteți mai… puși pe distracție? Alegeți setul “Hands off my guy - Hands off my girl” sau “I love my crazy boy - I love my crazy girl”. Patrioți? Atunci este perfect setul „Mândruță faină - Eram tânăr ca frăguța, dar m-a îmbătrânit mândruța”.

În concluzie, pentru confort sporit și aspect fresh, alege sweatshirt-uri. Pentru confort psihic și fizic sporit, aspect fresh și ținute unice, alege sweatshirt-uri Ruvix! Te-am convins?

Descoperă și alte articole de blog

Trend alert! – SWEATSHIRT
Trend alert! – SWEATSHIRT

Sezonul rece pare că se instalează din ce în ce mai repede în ultimii ani, chiar atunci când nu ne așteptăm. Sărim din tricou și...

Citește mai mult